Gwarno to miejsce, w którym smakujemy życie kęsem po kęsie, a celebrowanie posiłków nabiera zupełnie nowego znaczenia. Z dumą prezentujemy naszą kuchnię – pełną wyjątkowych potraw, które są wynikiem nie tylko pracy, ale także pasji naszych utalentowanych kucharzy.
Nasza załoga to zespół, którego serca biją w rytm smaku i kulinarnego eksperymentu. A na czele tej niezwykłej grupy stoi Szef Kuchni Sebastian Krauzowicz, uważany za jednego z bardziej utalentowanych kucharzy w Polsce. Sebastian ma góralskie korzenie, emanuje pewnością siebie, będąc niezależnym indywidualistą, który nie boi się podążać własną ścieżką.
Jego charyzma i znajomość regionalnej kuchni zaprowadziły go Restauracji Gwarno pod samą Gubałówką, gdzie każdego dnia dostarcza na stół najlepsze produkty ziemi. W Gwarno Świetny posiłek to podróż, która przywraca Gości do źródeł przyjemności i zabiera do miejsc, w których wcześniej nie byli.
W naszej restauracji nie tylko podkreślamy wyjątkowość smaku, ale także pielęgnujemy korzenie i tradycje regionu Podhala. „Prawdziwie Tatrzańska Kuchnia” to dla nas więcej niż tylko menu – to opowieść o odwiecznym związku z górską przyrodą i dziedzictwem kulinarnym, którą pragniemy przekazać w nowoczesnym wydaniu.
Nasz Szef Kuchni ma przyjemność zaprosić Cię do odkrycia dwóch niezwykłych dań, które wyróżniają naszą kuchnię. Te autorskie kreacje są ukłonem w stronę tradycji oraz nowoczesnych smaków. Gotowane z pasją i starannością, te dania zachwycą Twoje podniebienie i pozostawią niezapomniane wrażenia.
Solidna golonka w piwie z Browaru Gwarno. Nasze starannie przygotowywane golonko to prawdziwy hołd dla smaku i tekstury. Miękkie, soczyste wnętrze otulone jest delikatną chrupkością skórki, tworząc zgrany duet smaków.
Pstrąg prosto z Kuźnic. Soczyste i delikatne mięso pstrąga doskonale harmonizuje z nutami dymu, tworząc zmysłową grę smaków idealny przykład tego jak natura może stać się głównym składnikiem wykwintnej potrawy.
Doświadczysz tutaj połączenia tradycji z innowacją, które sprawiają, że nasza restauracja to nie tylko miejsce do jedzenia, ale także do odkrywania nowych kulinarnej przyjemności.
ul. Na Gubałówkę 7
34-500 Zakopane – Jak dojechać?
Rezerwacja dla Gości indywidualnych
Oferta grupowa, wydarzenia i przyjęcia okolicznościowe
E: katarzyna.jakiela@pklhoreca.pl
Marketing/ Media